Onrust, voor het betere buitenleven

werkkleding VeendamWerkkleding Veendam

Wilt u werkkleding in de buurt van Veendam kopen? Of u nu op zoek bent naar laarzen of bodywarmers, u vindt het bij Handelsonderneming Onrust. Wij verkopen bedrijfskleding in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Leuke en comfortabele werkkleding die geschikt is voor diverse werkzaamheden. Bij ons vindt u bedrijfskleding in de regio Veendam van zowel bekende merken als minder bekende merken. Heeft u specifieke wensen? Ook dan zijn wij de aangewezen persoon om u te helpen.

Bekijk ons aanbod

Wat is de beste werkkleding?

Wat is de beste werkkleding? Het is een vraag die veel aan onze medewerkers wordt gesteld. De beste bedrijfskleding is veilig, comfortabel en van goede kwaliteit. Onze bedrijfskleding in de buurt van Veendam voldoet hier aan. Welke werkkleding het meest geschikt is, is afhankelijk van diverse factoren. Een aantal voorbeelden: uw bedrijfsactiviteiten, de weersomstandigheden en uw maat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kopen van de juiste werkkleding? Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op.

Acties en aanbiedingen

Wilt u altijd op de hoogte zijn van onze laatste aanbiedingen en acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo weet u zeker dat u geen nieuws over bijvoorbeeld ons aanbod werkkleding in de regio Veendam mist. Vul het formulier aan de rechterkant op onze homepage in om u in te schrijven.

Voor het betere buitenleven

Naast werkkleding in de buurt van Veendam kunt u bij ons ook terecht voor andere tuinbenodigdheden. Denk hierbij aan: grasmaaiers, diverse soorten gereedschap en tuinmeubilair. Bent u op zoek naar nieuwe grasmaaiers? Handelsonderneming Onrust biedt een ruim assortiment aan voor zowel particulieren als professionals. En ligt er veel blad op uw gazon? Onze bladblazers zijn het ideale gereedschap voor het snel en eenvoudig verwijderen van de bladeren. U vindt ons aanbod bladblazers onder het kopje 'terreinonderhoud'.

bedrijfskleding Veendam

Bedrijfskleding in de regio Veendam kopen?

Het ruime assortiment bedrijfskleding van Handelsonderneming Onrust is de afgelopen jaren ontzettend populair in de provincie Groningen en ver daarbuiten. Neem eenvoudig online een kijkje of breng een bezoek aan onze kledingshop. U vindt ons aan de Drentse Poort 1B in Nieuw-Buinen. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0599 - 65 30 42 of info@onrust.net voor vragen of advies over ons aanbod werkkleding in de buurt van Veendam.