Onrust, voor het betere buitenleven

Professionele werkkleding in de regio Assen

Werkkleding AssenBent u op zoek naar professionele werkkleding in de buurt van Assen? Bij Handelsonderneming Onrust vindt u de allerbeste bedrijfskleding, variërend van broeken tot t-shirts. Ons aanbod werkkleding biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is dé perfecte keuze voor diverse werkzaamheden.

Bekijk ons aanbod

Bedrijfskleding geschikt voor diverse branches

Elke sector kent zijn eigen bedrijfskleding. Bedrijfskleding vindt u bij ons dan ook in overvloed. In verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen. Van bekende en minder bekende merken. Ons assortiment werkkleding is geschikt voor werk in verschillende branches. Werkt u binnen? Kies voor één van onze kwalitatief hoogwaardige polo’s. Wanneer u werkt in een koude omgeving dan biedt ons assortiment jassen uitkomsten. Voor kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding in de regio Assen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Uitgebreid assortiment bedrijfskleding

Bekijk op onze website ons assortiment werkkleding. U kunt door een ruime keus aan bedrijfskleding voor heren en dames bladeren. Maak gebruik van de filters om eenvoudig tussen de producten te navigeren. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons aanbod werkkleding in de buurt van Assen:

 

Meer dan werkkleding

Bedrijfskleding Assen

De dienstverlening van Handelsonderneming Onrust gaat verder dat het verkopen van werkkleding in de regio Assen of Groningen. Wij verkopen alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Denk hierbij aan gereedschap, grasmaaiers en pompen. In de laatste maand van het jaar verkopen wij zelfs vuurwerk. Alles voor het betere buitenleven vindt u bij Handelsonderneming Onrust.

Dé specialist op het gebied van bedrijfskleding in de regio Assen

Of u nu op zoek bent naar werkkleding voor binnen of buiten, wij helpen u graag. Wij laten u de nieuwste trends zien en voegen regelmatig nieuwe kledingitems toe. Benieuwd naar ons aanbod? Kom gerust eens langs om ons aanbod bedrijfskleding te bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Drentse Poort 1b in Nieuw Buinen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Meer informatie over onze openingstijden vindt u hier. Heeft u vragen? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 0599 - 653042 of info@onrust.netHandelsonderneming Onrust is dé specialist op het gebied van werkkleding in de regio Assen.