Onrust, voor het betere buitenleven

Vuurwerkwinkel Pekela

Het allerbeste en mooiste vuurwerk van dit moment, u vindt het in onze vuurwerkwinkel in de regio Pekela. Van knalvuurwerk tot siervuurwerk en van vuurpijlen tot fonteinen. Bij ons vindt u het grooste aanbod vuurwerk van Pekela en omgeving. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken voor een betaalbare prijs, waaronder: Bestseller, Grand Prix, Pyroshopper, Royal Class en Thunder Kingdom. Met ons vuurwerk in de buurt van Pekela gaat u knallend het nieuwe jaar in!

Bekijk ons aanbod vuurwerk via Vuurwerkplanet of ZENA Vuurwerk

Online uw vuurwerk kopen

Wilt u online uw vuurwerk kopen? Dat kan! Onze vuurwerkwinkel in de buurt van Pekela verkoopt vuurwerk via Vuurwerkplanet en Zena Vuurwerk. Deze online vuurwerkwinkels zijn onderdeel van Lesli Vuurwerk. Lesli Vuurwerk importeert consumentenvuurwerk uit China naar Nederland. Hieronder vindt u een filmpje van de Lesli Vuurwerk Demo 2015. Belangrijk om te vermelden, is dat ons vuurwerk in de buurt van Pekela niet per post kan worden verzonden i.v.m. de Wet Milieugevaarlijke Stoffen. Met je afhaalbewijs kun je gemakkelijk en snel het vuurwerk afhalen.

Onrust verkoopt uitsluitend kwaliteit vuurwerk

Wij verkopen alleen vuurwerk van hoge kwaliteit in de omgeving van Pekela. Zo heeft ons vuurwerk een uitgebreide testprocedure ondergaan. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en China. Daarnaast voldoet ons vuurwerk aan zowel de actuele wetgeving als kwaliteitseisen. U bent verzekerd van kwalitatief en legaal vuurwerk als u bij Onrust vuurwerk koopt.

Gratis vuurwerk bij bestelling

Als je de link hierboven naar Vuurwerkplanet aanklikt dan zul je zien dat je gratis vuurwerk kunt bemachtigen. Bij een bedrag vanaf €50,- krijgt je een mooie vuurwerk pot gratis! Benieuwd naar wat je nog meer gratis kunt krijgen? Klik dan naar de link van Vuurwerkplanet hierboven.

Professionele filmpjes van artikelen website

Bekijk via Vuurwerkplanet en Zena Vuurwerk ook de professionele filmpjes van de artikelen. Op deze manier kunt u gemakkelijk ons vuurwerk bekijken en vergelijken.

Veiligheid voorop bij onze vuurwerkwinkel bij Pekela

Veiligheid speelt bij onze vuurwerkwinkel in de buurt van Pekela een belangrijke rol. En wist u dat onze dienstverlening verder gaat dan alleen het verkopen van vuurwerk? Zo verkopen wij in onze vuurwerkwinkel ook artikelen die het afsteken van vuurwerk veilig laten verlopen, waaronder veiligheidsbrillen en afsteeklontjes. Lees de afsteekinstructies voordat u uw vuurwerk gaat afsteken in de omgeving van Pekala. Op deze manier bent u er zeker van dat u uw vuurwerk in Pekela op een veilige manier afsteekt. Klik  Klik hier voor meer informatie.voor meer informatie.

Kom eens langs bij ons in de vuurwerkwinkel

Ga knallend het nieuwe jaar in met het vuurwerk van onze vuurwerkwinkel in de buurt van Pekela, Stadskanaal en Musselkanaal. Bekijk ons uitgebreide aanbod online of kom langs in onze vuurwerkwinkel aan Drentse poort 1B in Nieuw Buinen.

Hieronder vindt u meer informatie over onze openingstijden

- Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur

- Donderdagavond koopavond tot 21.00 uur

- Zaterdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur

- Zondag gesloten

Contactgegevens vuurwerkwinkel vlakbij Pekela

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0599 - 65 30 42 of info@onrust.net. De medewerkers van onze vuurwerkwinkel vertellen u graag meer over ons uitgebreide en unieke aanbod vuurwerk in de regio Pekela.Vuurwerkwinkel Pekela