Onrust, voor het betere buitenleven

Vuurwerkwinkel Pekela

Het allerbeste en mooiste vuurwerk van dit moment, u vindt het in onze vuurwerkwinkel in de regio Pekela. Van knalvuurwerk tot siervuurwerk en van vuurpijlen tot fonteinen. Bij ons vindt u het grooste aanbod vuurwerk van Pekela en omgeving. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken voor een betaalbare prijs, waaronder: Bestseller, Grand Prix, Pyroshopper, Royal Class en Thunder Kingdom. Met ons vuurwerk in de buurt van Pekela gaat u knallend het nieuwe jaar in!

Bekijk ons aanbod vuurwerk via Vuurwerkplanet of ZENA Vuurwerk

Veiligheid voorop bij onze vuurwerkwinkel bij Pekela

Veiligheid speelt bij onze vuurwerkwinkel in de buurt van Pekela een belangrijke rol. Wij verkopen daarom alleen vuurwerk van hoge kwaliteit. Zo heeft ons vuurwerk een uitgebreide testprocedure ondergaan. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en China. Daarnaast voldoet ons vuurwerk aan zowel de actuele wetgeving als kwaliteitseisen. En wist u dat onze dienstverlening verder gaat dan alleen het verkopen van vuurwerk? Zo verkopen wij in onze vuurwerkwinkel ook artikelen die het afsteken van vuurwerk veilig laten verlopen, waaronder veiligheidsbrillen en afsteeklontjes. Lees voordat u uw vuurwerk gaat afsteken ook de afsteekinstructies. Op deze manier bent u er zeker van dat u uw vuurwerk in Pekela op een veilige manier afsteekt. Klik hier voor meer informatie.

Online uw vuurwerk kopen

Wilt u online uw vuurwerk kopen? Dat kan! Onze vuurwerkwinkel in de buurt van Pekela verkoopt vuurwerk via Vuurwerkplanet en Zena Vuurwerk. Deze online vuurwerkwinkels zijn onderdeel van Lesli Vuurwerk. Hieronder vindt u een filmpje van de Lesli Vuurwerk Demo 2015. Belangrijk om te vermelden, is dat ons vuurwerk in de buurt van Pekela niet per post kan worden verzonden i.v.m. de Wet Milieugevaarlijke Stoffen.

En wist u dat u bij besteding vanaf bepaalde bedragen gratis vuurwerk krijgt? Bekijk via Vuurwerkplanet en Zena Vuurwerk ook de professionele filmpjes van de artikelen. Op deze manier kunt u gemakkelijk ons vuurwerk bekijken en vergelijken.

Contactgegevens vuurwerkwinkel vlakbij Pekela

Ga knallend het nieuwe jaar in met het vuurwerk van onze vuurwerkwinkel in de buurt van Pekela, Stadskanaal en Musselkanaal. Bekijk ons uitgebreide aanbod online of kom langs in onze vuurwerkwinkel aan Drentse poort 1B in Nieuw Buinen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0599 - 65 30 42 of info@onrust.net. De medewerkers van onze vuurwerkwinkel vertellen u graag meer over ons uitgebreide en unieke aanbod vuurwerk in de regio Pekela.Vuurwerkwinkel Pekela