Onrust, voor het betere buitenleven

Vuurwerkwinkel Musselkanaal

Onze vuurwerkwinkel in de regio Musselkanaal biedt een uitgebreid aanbod vuurwerk. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten vuurwerk. Zo verkopen wij onder andere fonteinen, knalvuurwerk, siervuurwerk en vuurpijlen. Wij verkopen de volgende kwaliteitsmerken: Bestseller, Grand Prix, Pyroshopper, Royal Class en Thunder Kingdom. Voor het kopen van vuurwerk in de buurt van Musselkanaal bent u bij Handelsonderneming Onrust dus aan het juiste adres.

Bekijk ons aanbod vuurwerk via Vuurwerkplanet of ZENA Vuurwerk

Vuurwerk kopen in Musselkanaal en omgeving

Bij Onrust kun je bijna alles kopen voor het buitenleven. De meeste mensen zijn tijdens de kerst en oud & nieuw niet bezig met hun bedrijventerrein en tuin. Onrust denkt met deze mensen mee door vuurwerk te verkopen. Ben je op zoek naar vuurwerk in Musselkanaal of omgeving? Dan moet je bij Onrust zijn, dé vuurwerkwinkel van Musselkanaal en omgeving.

Online uw vuurwerk kopen

Klik op de links hierboven als je ons vuurwerk online wilt bestellen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Bekijk het onderstaande filmpje voor een kleine impressie van ons aanbod vuurwerk. Bestel uw vuurwerk eenvoudig online en haal het vervolgens op in onze vuurwerkwinkel in de regio Musselkanaal. I.v.m. de Wet Milieugevaarlijke Stoffen is het niet mogelijk het vuurwerk per post te verzenden. Met een afhaalbewijs kun je gemakkelijk en snel je vuurwerk afhalen. Op de website van Vuurwerkplanet en ZENA Vuurwerk vind je verduidelijkende filmpjes van de vuurwerkartikelen. Ook is het mogelijk om gratis vuurwerk te bemachtigen op de website van Vuurwerkplanet en ZENA Vuurwerk bij bepaalde bedragen.

Veiligheid voorop bij onze vuurwerkwinkel bij Musselkanaal

Ons vuurwerk in de buurt van Musselkanaal is prachtig, maar veiligheid staat bij ons altijd voorop. Ons uitgebreide aanbod vuurwerk voldoet aan de wettelijke eisen. Denk hierbij aan eisen op het gebied van kwaliteit, verpakking en etikettering. Een uitgebreide testprocedure in Nederland, Duitsland en China zorgt ervoor dat ons vuurwerk aan de actuele wetgeving en kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast is het belangrijk dat u de afsteekinstructies goed doorleest en u uw vuurwerk met een aansteeklont aansteekt. Draag ook altijd een veiligheidsbril en geen brandbare kleding wanneer u vuurwerk gaat afsteken. Klik hier voor meer informatie.

 

Kom langs bij ons in de showroom

Bent u op zoek naar vuurwerk in de buurt van Musselkanaal, Pekela en Stadskanaal? Bekijk ons aanbod via Vuurwerkplanet of ZENA Vuurwerk of kom langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Drenste poort 1b in Nieuw Buinen. Hieronder vindt u meer informatie over onze openingstijden.

- Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur

- Donderdagavond koopavond tot 21.00 uur

- Zaterdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur

- Zondag gesloten

Contactgegevens vuurwerkwinkel bij Musselkanaal

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0599 - 65 30 42 of een e-mail te sturen naar info@onrust.net. De medewerkers van onze vuurwerkwinkel in de regio Musselkanaal helpen u graag verder!