Tuinmachine aanmelden voor onderhoud

Wilt u ook dit jaar uw tuinmachine in onderhoud?

Wij willen u langs deze weg informeren over onze “spelregels“ die wij hanteren voor het halen, brengen en onderhoud van uw tuinmachines. Halen en brengen van uw tuinmachine is gratis, mits wij kunnen bepalen wanneer uw machine wordt opgehaald en wordt  terug gebracht in de periode november tot en met maart.

Om opdracht te geven voor het ophalen van de machine, kunt u onderstaand contact formulier invullen. Als wij deze hebben ontvangen nemen wij contact met u op.

Wilt u de machine komen brengen, dan hoeft u niets te doen en kunt u de machine bij ons langs brengen aan de Drentse poort 1B in Nieuw Buinen u krijgt dan         € 5.00 reductie bij een loopmaaier en € 10.00 reductie bij een zitmaaier. 

Prijzen onderhoud*:

Elektromaaier € 29,95 Zitmaaier 1 cylinder € 135,00
Motormaaier duw € 52,50 Zitmaaier 2 cylinder € 150,00
Motormaaier zelfrijdend € 67,50 Robotmaaier €   70,00

 

Formulier onderhoud

* Genoemde prijzen zijn incl.btw en all-in. (exclusief onderdelen) Exclusief onderdelen bedoelen wij eventueel luchtfilter(s), mes(sen), v-sna(a)r(en) etc. Met all-in bedoelen wij: olie, bougie(s), mes(sen) slijpen, reinigen,smeren en milieutoeslag. Graag uw loopmaaier zonder brandstof afleveren, deze wordt door ons vervangen door Aspen 4-takt brandstof.