Over Ons

Op onze website willen wij u laten kennismaken met ons assortiment. Kijkt u gerust rond op onze site om een indruk te krijgen van ons ruime assortiment. Tevens nodigen we u hierbij van harte uit ons een keer te bezoeken in een winkel van 1750 m3 waar we u tal van artikelen te bieden hebben.

Mocht u interesse, opmerkingen en of vragen hebben u kunt ons altijd bellen of eventueel  langskomen in onze winkel, we staan u graag te woord en de koffie of thee staat altijd klaar.

Graag tot ziens bij Onrust Handelsonderneming.

Over Onrust en haar geschiedenis

Onrust is al meer dan 20 jaar een regionaal zeer goed bekend bedrijf dat hoofdzakelijk werk- en vrijetijdskleding, (elektrisch) gereedschap en en parkmachines aanbiedt. Dankzij de hoge kwaliteitseisen en uitstekende service is Onrust door de jaren heen meerdere malen uitgebreid en heeft ze een sterke positie in de markt verworven. Onrust zoekt continu naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om steeds beter in de behoeften van haar klanten te voorzien. Om die reden breidt Onrust zich verder uit naar het internet middels deze webshop. Met dank aan een sterk team is Onrust in staat om de kernkwaliteiten van het bedrijf uit te breiden naar het internet en tegelijkertijd dat niveau in de winkel vast te houden, maar over hen later meer.

Missie

Wij bij Onrust helpen mensen op professionele wijze bij het vinden van oplossingen voor de problemen waar zij mee geconfronteerd worden. Dat betekent ook dat wij een potentiële klant afraden om een product van ons te kopen als wij ervan overtuigd zijn dat het betreffende product geen oplossing is voor hem of haar probleem.  Eerlijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit staan voorop bij Onrust.

Visie

Wij hebben zowel een interne als externe blik op onze toekomst. Onze externe blik ligt in het verlengde van onze missie, namelijk steeds beter onze klanten helpen bij het oplossen van problemen. Mogelijkheden liggen daarom zelfs op aangrenzende vakgebieden waarin wij momenteel nog niet werkzaam zijn. Onze interne blik is gericht op verdere professionalisering en optimalisering van onze organisatie en personeel.  Zowel groei als stabiliteit zijn daarin belangrijke kernbegrippen. Deze webshop is een voorbeeld van een belangrijke richting waarin wij willen groeien.

 

Met vriendelijke groet,

Arno en Alberta Engelkes en medewerkers