Husqvarna Automower 420

Artikelnummer: 420

In voorraad In voorraad

€ 2.499,00 Excl. BTW € 2.065,29
OF
Standaard

Details

De robotmaaiers uit de automower serie van Husqvarna zijn de ideale oplossing als u niet langer wil of kan grasmaaien. De automower 420 is een krachtige robotmaaier die geschikt is voor de meeste tuinen tot 2200 vierkante meter. Uitdagingen zoals hellingen, bomen en struiken zijn voor deze robotmaaier geen probleem. De elektrische maaihoogteinstelling zorgt voor een nog groter gebruiksgemak. Net zoals de automower 315 beschikt dit model over de weertimer. Met behulp van de weertimer bepaalt de machine de groeisnelheid van het gras, aan de hand van die groeisnelheid past de maaier de maaitijden aan. 

Doordat deze robotmaaier geschikt gemaakt kan worden om te gebruiken met de Automower Connect app heeft u nog meer controle over uw robotmaaier. Net zoals de automower 315 beschikt dit model over een groot display waardoor u makkelijker de instellingen kunt aanpassen als u de app niet heeft. Ook kan dit model meerdere maaiprofielen onthouden. Wat betreft diefstalbescherming beschikt dit model net zoals alle andere modellen uit de serie over een persoonlijke pincode en een alarm. Maar als u de machine geschikt laat maken voor de Automower Connect app krijgt u ook een melding op uw telefoon mocht er iets zijn met uw robotmaaier.

Het kiezen van de geschikte robotmaaier voor uw gazon is vrij lastig en voor ieder geval is een specifiek advies aan te raden. Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een robotmaaier, schroom dan niet ons te bellen. Wij komen graag langs om een analyse van uw tuin te maken, aan de hand van die analyse kunnen wij u een robotmaaier aanbevelen. Wij kunnen dan ook een offerte opstellen waarin wij ook de kosten voor installatie en eventuele accessoires opnemen.

Aanvullende Informatie

Model Automower 420
Batterij Li-Ion
Laadtijd 55 min
Werktijd 105 min
Maaioppervlak 2200 m2
Maaihoogte 20 tot 60 mm
Maaibreedte 24 cm
Geluidsniveau 57 dB
Extra

Standaard Extra's:

  • Automatische doorgangsdetectie
  • Weertimer
  • Ultrastile aandrijving
  • Elektrische maaihoogteafstelling
  • Maaiprofielen opslaan
  • Groot Display

Optionele Extra's:

  • Afstandsbediening (Automower Connect App)
Fabrikant Husqvarna
Netto gewicht 11.5 Kg