Husqvarna Automower 315

Artikelnummer: 315

In voorraad In voorraad

€ 1.999,00 Excl. BTW € 1.652,07
OF
Standaard

Details

Als u niet langer kan of wil grasmaaien zijn de robotmaaiers uit de automower serie van Husqvarna de oplossing voor u. Deze robotmaaier is grotendeels gelijk aan de automower 310 maar onderscheid zich op enkele vlakken. Het eerste punt is dat dit model geschikt is voor oppervlakten tot 1500 vierkante meter met algemeen voorkomende hellingen, het tweede en misschien wel belangrijkste verschil is de weertimer. Met behulp van de weertimer kan de automower een inschatting kan maken van de snelheid waarmee het gras groeit. Afhankelijk van die snelheid past de machine het maaischema aan.

De instellingen zijn nog makkelijker te regelen op dit model vanwege het grotere display, daar komt bij dat u meerdere profielen in kunt stellen op de machine. Ook is het bij dit model mogelijk om de kap te vervangen als u liever een andere kleur heeft. Wat diefstalbescherming betreft is dit model uitgerust met een pincode en alarm.

Het kiezen van de geschikte robotmaaier voor uw gazon is vrij lastig en voor ieder geval is een specifiek advies aan te raden. Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een robotmaaier, schroom dan niet ons te bellen. Wij komen graag langs om een analyse van uw tuin te maken, aan de hand van die analyse kunnen wij u een robotmaaier aanbevelen. Wij kunnen dan ook een offerte opstellen waarin wij ook de kosten voor installatie en eventuele accessoires opnemen.

Aanvullende Informatie

Model Automower 315
Batterij Li-Ion
Laadtijd 60 min
Werktijd 70 min
Maaioppervlak 1500 m2
Maaihoogte 20 tot 60 mm
Maaibreedte 22 cm
Geluidsniveau 58 dB
Extra

Standaard Extra's:

  • Automatische doorgangsdetectie
  • Weertimer
  • Maaiprofielen opslaan
  • Groot display
  • Vervangbare kap
Fabrikant Husqvarna
Netto gewicht 9 Kg