Husqvarna Automower 310

Artikelnummer: 310

In voorraad In voorraad

€ 1.749,00 Excl. BTW € 1.445,45
OF
Standaard

Details

De robotmaaiers uit de automower serie van Husqvarna zorgen ervoor dat u nooit meer moet grasmaaien. De automower 310 is gebaseerd op de automower 320 en 330x uit de vorige generatie. Deze robotmaaier is net zoals de automower 105 compact en wendbaar maar beter geschikt voor een oneffen ondergrond. Ook kan dit model beter omgaan met smalle doorgangen dankzij de automatische doorgangsdetectie. Deze grasmaaier is geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen tot 1000 vierkante meter. Daar komt bij dat de ingebouwde antenne ervoor zorgt dat het laadstation nagenoeg overal geplaatst kan worden.

Dankzij de duidelijke menustructuur, het verlichte toetsenbord en de fijne display is het instellen van deze robotmaaier door iedereen te doen. Dit model is middels een pincode en alarm beschermt tegen diefstal. Qua functionaliteit is dit model al erg fijn maar soms wil het oog ook wat, mocht de grijze kleur niet bij uw gazon passen dan kunt u de kap vervangen door een oranje of witte kap.

Het kiezen van de geschikte robotmaaier voor uw gazon is vrij lastig en voor ieder geval is een specifiek advies aangeraden. Indien u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een robotmaaier komen wij graag langs om een analyse van uw tuin te maken. Aan de hand van die analyse kunnen wij u een robotmaaier adviseren en eventueel een offerte maken waarin wij ook de kosten voor installatie en eventuele accessoires meenemen.

Aanvullende Informatie

Model Automower 310
Batterij Li-Ion
Laadtijd 60 min
Werktijd 70 min
Maaioppervlak 1000 m2
Maaihoogte 20 tot 60 mm
Maaibreedte 22 cm
Geluidsniveau 60 dB
Extra

Standaard Extra's:

  • Automatische doorgangsdetectie
  • Vervangbare bovenkap
Fabrikant Husqvarna
Netto gewicht 9 Kg