Husqvarna Automower 105

Artikelnummer: 105

In voorraad In voorraad

€ 1.299,00 Excl. BTW € 1.073,55
OF
Standaard

Details

Met de robotmaaiers uit de automower serie van husqvarna hoeft u nooit meer aan grasmaaien te denken. De automower 105 is het basismodel uit de serie en is geschikt voor open en vlakke tuinen met een oppervlakte tot 600 vierkante meter. Deze robotmaaier is niet geschikt als u veel obstakels, smalle doorgangen of steile hellingen in uw gazon heeft. Maar het compacte formaat en lage gewicht in combinatie met de drie wielen zorgen ervoor dat deze robotmaaier makkelijk kan manoeuvreren op kleine gebieden.

De instellingen en maaitijden zijn met behulp van een duidelijk display makkelijk in te stellen. Ook aan diefstalbescherming is gedacht, deze automower is voorzien van een alarm en kan niet gebruikt worden zonder pincode.  

Het kiezen van de geschikte robotmaaier voor uw gazon is vrij lastig en voor ieder geval is een specifiek advies aan te raden. Indien u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een robotmaaier komen wij graag langs om een analyse van uw tuin te maken. Aan de hand van die analyse kunnen wij u een robotmaaier adviseren en eventueel een offerte maken waarin wij ook de kosten voor installatie en eventuele accessoires opnemen.

Aanvullende Informatie

Model Automower 105
Batterij Li-Ion
Laadtijd 50 min
Werktijd 70 min
Maaioppervlak 600 m2
Maaihoogte 20 tot 50 mm
Maaibreedte 17 cm
Geluidsniveau 61 dB
Fabrikant Husqvarna
Netto gewicht 6.7 Kg