Onrust, voor het betere buitenleven

Grasmaaiers Groningen

Een mooi en gezond gazon, dat begint bij onze grasmaaiers in de regio Groningen! Want een perfect gesloten grasmat krijgt u alleen als u hem regelmatig én op de juiste manier maait. Robotmaaiers, bosmaaiers en trimmers, cirkelmaaiers, allesmaaiers, klepelmaaiers, kooimaaiers en zitmaaiers, het is een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige grasmaaiers voor een betaalbare prijs. Ook voor werkkleding bent u bij ons aan het goede adres.

Bekijk ons aanbod grasmaaiers

Verschillende soorten grasmaaiers in de buurt van Groningen

Heeft u een grasmaiier nodig? Dan is het belangrijk te kijken naar wat voor soort tuin u heeft. Duw- en loopmaaiers zijn interessant voor de wat kleinere tuinen. Bij grote tuinen is het verstandig te kiezen voor een grote, machinale grasmaaier. Bijvoorbeeld één van onze zitmaaiers. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van grasmaaiers in de regio Groningen en bieden onze klanten dan ook een uniek aanbod waaruit dit specialistische karakter blijkt. In de onderstaande tekstgedeeltes bespreken we onze hand-, duw-, loop- en zitmaaiers.

Handgrasmaaiers en duwmaaiers 

Onze handgrasmaaiers in de buurt van Groningen maaien doordat u ze heen en weer bewegen. Duwmaaiers zijn de kleinste grasmaaiers. Deze grasmaaiers zijn uiterst wendbaar en aantrekkelijk geprijsd!

Loopmaaiers grasmaaier Groningen

De loopmaaiers zijn een slag groter dan de duwmaaiers. Onze loopmaaiers hebben een grotere maaibreedte. Het voordeel van deze maaiers is dat ze meestal in hoogte verstelbaar zijn. Het verschil tussen een duw- en loopmaaier is dat een loopmaaier automatisch gaat maaien.

ZitmaaiersGrasmaaiers Groningen

Voor de grote tuinen hebben we de zitmaaiers. Onze grasmaairs in de regio Groningen hebben een goede zuigende werking. Niet alleen het maaisel wordt opgezogen, maar ook blad wat bijvoorbeeld op het gras ligt wordt gewoon meegenomen.

Grasmaaiers in de regio Groningen kopen?

Wilt u één van onze grasmaaiers kopen? Of bent u op zoek naar meer informatie over bijvoorbeeld onze zitmaaiers in de buurt van Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0599 - 65 30 42 of een e-mail te sturen naar info@onrust.net Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Drentse poort 1B in Nieuw-Buinen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod grasmaaiers in de regio Groningen!