Onrust, voor het betere buitenleven

Grasmaaiers Emmen

Ervaar de wereld van het efficiënte grasmaaien met onze grasmaaiers in de regio Emmen. Of het nu gaat om een grasveld zo groot als een voetbalveld of een klein stukje gras, bij ons vindt u de grasmaaier die bij u past. Met onze professionele grasmaaiers vlakbij Emmen is een tuinman inhuren verleden tijd. Robotmaaiersbosmaaiers en trimmerscirkelmaaiersallesmaaiersklepelmaaierskooimaaiers en zitmaaiers, het is een kleine greep uit ons aanbod. Met welke grasmaaier onderhoudt u uw gazon? 

Bekijk ons aanbod grasmaaiers

Verschillende soorten grasmaaiers in de regio Emmen

Grasmaaiers in de buurt van Emmen heb je in vele soorten. Zo zijn er handmaaiers waarbij u moet duwen, elektrische grasmaaiers en benzinemaaiers. Maar welke grasmaaier is geschikt voor uw gazon? Wanneer uw tuin niet al te groot is, heeft u genoeg aan een duw- of loopmaaier. Heeft u een gazon van honderden vierkante meters? Dan is één van onze grote, machinale grasmaaiers een betere keus. Onderstaand een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod.

Handgrasmaaiers en duwmaaiers 

Wilt u uw gazon maaien zonder lawaai? Dan is een handgrasmaaier een uitstekende keuze. Onze grasmaaiers in de buurt van Emmen zijn ideaal voor de wat kleinere tuinen. Ook zijn duwmaaiers geschikt voor kleine gazons. Zodra u begint te duwen, begint de grasmaaier te maaien.

Loopmaaiers Grasmaaier Emmen

Heeft u een kleine tot middelgrote tuin? Dan is een loopmaaier een goede keuze. Het voordeel van onze grasmaaiers in de regio Emmen is dat ze meestal in hoogte verstelbaar zijn.

Zitmaaiers

Grasmaaiers Emmen

Voor hele grote gazons zijn er zitmaaiers. Maaien is comfortabel en gaat gemakkelijk. Onze grasmaaiers in de buurt van Emmen hebben een goed zuigende werking en zuigen zowel het maaisel als blad op.

Grasmaaiers in de buurt van Emmen kopen?

Bent u op zoek naar een professionele grasmaaier? Met onze grasmaaiers kunt u hoogwaardige resultaten behalen. Een bijkomend voordeel: bij ons vindt u grasmaaiers voor iedere portemonnee. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze winkel aan de Drentse poort 1B in Nieuw-Buinen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0599 - 65 30 42 of info@onrust.net. Onze grasmaaiers in de regio Emmen zijn de eerste stap naar een perfect gazon!