Onrust, voor het betere buitenleven

Grasmaaiers Drenthe

Met onze grasmaaiers in Drenthe is het gras nooit meer groener bij de buren. Voor echte tuinliefhebbers zal een prachtig gazon natuurlijk voor rust en voldoening zorgen. Daarom hebben we de beste grasmaaiers voor u verzameld, zodat u het maximale uit uw gazon kunt halen. Of het nu gaat om robotmaaiersbosmaaiers en trimmerscirkelmaaiersallesmaaiersklepelmaaierskooimaaiers en zitmaaiers, wij hebben voor ieder gazon de beste grasmaaier. Ongeacht de uitdagingen die u te wachten staan, klaart u de klus in een handomdraai met onze grasmaaiers. Uiteraard met eersteklas resultaat!

Bekijk ons aanbod grasmaaiers

Verschillende soorten grasmaaiers in Drenthe

De grootte van uw gazon bepaalt welke grasmaaiers in Drenthe het meest geschikt zijn. Voor een klein grasveld zijn de duw- en loopmaaiers perfect. Wat dacht u bijvoorbeeld van kooimaaiers? Deze grasmaaiers zijn niet duur en geven een zeer goed resultaat. Bent u op zoek naar grasmaaiers voor een grote tuin? Dan bieden onze grote, machinale grasmaaiers uitkomsten. Door ons uitgebreide aanbod vindt iedereen bij ons een geschikte grasmaaier. Onderstaand een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod.

Handgrasmaaiers en duwmaaiers in Drenthe

Onze handgrasmaaiers zijn aan te raden voor de kleinere tuinen. Ze werken snoerloos en stil, maar moeten wel worden aangeduwd. Ook zijn onze duwmaaiers geschikt voor kleine gazons. Deze grasmaaiers zijn duurzaam, betrouwbaar én gemakkelijk in gebruik.

Loopmaaiers in Drenthe

grasmaaier Drenthe

Met hun geavanceerde toepassingen en de simpele bediening zijn onze loopmaaiers een genot om te bezitten en te gebruiken. Perfect voor het maaien van middelgrote gazons. In tegenstelling tot handgrasmaaiers en duwmaaiers, maaien loop maaiers automatisch. En wist u dat deze grasmaaiers in hoogte verstelbaar zijn?

Zitmaaiers in Drenthe

grasmaaiers Drenthe

Onze zitmaaiers zijn over het algemeen ontworpen voor de grootste gazons. Deze grasmaaiers hebben een goed zuigende werking. Bijkomend voordeel: het maaisel én blad wordt opgezogen.

Grasmaaiers in Drenthe kopen?

Wilt u uw gras op een rustige en milieuvriendelijke manier maaien? Bekijk ons uitgebreide aanbod grasmaaiers online en kijk dan ook eens naar al onze andere tuinproducten. In slechts een paar muisklikken bestelt u direct uw professionele grasmaaier en werkschoenen om de klus te klaren. U hoeft uw tuin niet meer uit om u perfecte gazon te creëren. Neem voor meer informatie over onze grasmaaiers in Drenthe vrijblijvend contact met ons op via 0599 - 65 30 42 of info@onrust.net.