Efco grasmaaier AR 48 TBX Allroad Aluminium

Artikelnummer: AR48TBXALLROADALUMINIUM

In voorraad In voorraad

€ 879,00 Excl. BTW € 726,45
OF

Details

Nieuwe lijn grasmaaiers van aluminium, ideaal om te ontdekken hoe aangenaam, snel en eenvoudig het verzorgen van middelgrote tuinen (met een oppervlak tot 1200-1600 m2) kan zijn. Deze machine garandeert optimale resultaten, zowel met verzameling van het gras als met mulching.

  • Het chassis, de schroef, acceleratieventilator en vulopening zijn zodanig ontwikkeld dat de lucht-grasstroom optimaal kan worden gegenereerd en benut, en de zak optimaal kan worden gevuld.
  • Metalen wielen op kogellagers (aangedreven modellen) voor een betere slijtvastheid: bovendien waarborgen ze een betere stabiliteit en rijgemak.
  • Gecentraliseerde maaihoogteregeling, bestuurd door een handige knop die voor op het chassis zit.
  • In hoogte verstelbaar, kantelbaar stuur: maximaal comfort voor de bediener en minder ruimte nodig voor de opslag.
  • Grote zak met een inhoud van 80 liter, met een transporthandgreep en top van plastic die de bediener beschermt tegen uitgestoten stof en de overtollige lucht die door de sleuven in de zijkant komt
  • Snelle, eenvoudige omschakeling in mulching-functie zonder dat er gereedschap voor nodig is: het is voldoende de zak te vervangen door de speciale sluitdop. Mulching-mes standaard geleverd.

Aanvullende Informatie

Model AR 48 TBX Allorad Aluminium
Motor B&S reeks 650
Cilinderinhoud 163 cm3
Aandrijving Aangedreven (3.6 Km/u)
Opvangbak 80 l
Maaidek Aluminium
Maaibreedte 46 cm
Maaihoogte 28 tot 75 mm
Gewicht 38,5 kg
Fabrikant Efco