Onrust, voor het betere buitenleven

Vuurwerkwinkel Pekela

Het allerbeste en mooiste vuurwerk van dit moment, u vindt het in onze vuurwerkwinkel bij Pekela. Van knalvuurwerk tot siervuurwerk en van vuurpijlen tot fonteinen. Bij ons vindt u het grooste aanbod vuurwerk van Pekela en omgeving. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken voor een betaalbare prijs, waaronder: Bestseller, Grand Prix, Pyroshopper, Royal Class en Thunder Kingdom. Met het vuurwerk uit onze vuurwerkwinkel vlakbij Pekela gaat u knallend het nieuwe jaar in!

Bekijk ons vuurwerk

Veiligheid voorop bij onze vuurwerkwinkel bij Pekela

Veiligheid speelt bij onze vuurwerkwinkel dichtbij Pekela een belangrijke rol. Wij verkopen daarom alleen vuurwerk van hoge kwaliteit. Zo heeft het vuurwerk van onze vuurwerkwinkel vlakbij Pekela heeft een uitgebreide testprocedure ondergaan. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en China. Daarnaast voldoet ons vuurwerk aan zowel de actuele wetgeving als kwaliteitseisen. En wist u dat onze dienstverlening verder gaat dan alleen het verkopen van vuurwerk? Zo verkopen wij in onze vuurwerkwinkel bij Pekela ook artikelen die het afsteken van vuurwerk in Pekela veilig laten verlopen, waaronder veiligheidsbrillen en afsteeklontjes. Lees voordat u uw vuurwerk gaat afsteken ook de afsteekinstructies. Op deze manier bent u er zeker van dat u uw vuurwerk in Pekela op een veilige manier afsteekt.

Online uw vuurwerk kopen

Steeds vaker kopen mensen hun vuurwerk via het internet. Best logisch, want dat is tegenwoordig heel eenvoudig en veilig. Wilt u online uw vuurwerk kopen? Dat kan! Onze vuurwerkwinkel vlakbij Pekela verkoopt vuurwerk via Vuurwerkplanet en Zena Vuurwerk. Deze online vuurwerkwinkels zijn onderdeel van Lesli Vuurwerk. Hieronder vindt u een filmpje van de Lesli Vuurwerk Demo 2015.

En wist u dat u bij besteding vanaf bepaalde bedragen gratis vuurwerk krijgt? Bekijk via Vuurwerkplanet en Zena Vuurwerk ook de professionele filmpjes van de artikelen. Op deze manier kunt u gemakkelijk ons vuurwerk bij Pekela bekijken en vergelijken.

Contactgegevens vuurwerkwinkel vlakbij Pekela

Ga knallend het nieuwe jaar in met het vuurwerk van onze vuurwerkwinkel dichtbij Pekela. Bekijk ons uitgebreide aanbod online of kom langs in onze vuurwerkwinkel aan Drentse poort 1B in Nieuw-Buinen. Neem voor meer informatie over ons vuurwerk bij Pekela vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0599 - 65 30 42 of info@onrust.net. De medewerkers van onze vuurwerkwinkel bij Pekela vertellen u graag meer over ons uitgebreide en unieke aanbod vuurwerk.Vuurwerkwinkel Pekela