Onrust, voor het betere buitenleven

Grasmaaiers Groningen

Een mooi en gezond gazon, dat begint bij onze grasmaaiers bij Groningen! Want een perfect gesloten grasmat krijgt u alleen als u hem regelmatig én op de juiste manier maait. Robotmaaiers, bosmaaiers en trimmers, cirkelmaaiers, allesmaaiers, klepelmaaiers, kooimaaiers en zitmaaiers nabij Groningen, het is een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige grasmaaiers bij Groningen voor een betaalbare prijs. 

Bekijk ons aanbod grasmaaiers

Verschillende soorten grasmaaiers nabij Groningen

Bent u op zoek naar grasmaaiers vlakbij Groningen? Dan is het belangrijk te kijken naar wat voor soort tuin u heeft. Duw- en loopmaaiers zijn interessant voor de wat kleinere tuinen. Bij grote tuinen is het verstandig te kiezen voor een grote, machinale grasmaaier. Bijvoorbeeld één van onze zitmaaiers bij Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van grasmaaiers dichtbij Groningen en bieden onze klanten dan ook een uniek aanbod waaruit dit specialistische karakter blijkt. In de onderstaande tekstgedeeltes bespreken we onze hand-, duw-, loop- en zitmaaiers nabij Groningen.

Handgrasmaaiers en duwmaaiers vlakbij Groningen

Onze handgrasmaaiers vlakbij Groningen maaien doordat u ze heen en weer beweegt. Een voorbeeld zijn de kooimaaiers. Duwmaaiers zijn de kleinste grasmaaiers. De naam zegt het al, u zult de grasmaaier altijd moeten blijven duwen. Deze grasmaaiers nabij Groningen zijn uiterst wendbaar en aantrekkelijk geprijsd!

Loopmaaiers bij Groningengrasmaaier Groningen

De loopmaaiers zijn een slag groter dan de duwmaaiers. Deze grasmaaiers vlakbij Groningen hebben ook een grotere maaibreedte. Het voordeel van deze maaiers is dat ze meestal in hoogte verstelbaar zijn. Het verschil tussen een duw- en loopmaaier is dat een loopmaaier automatisch gaat maaien.

Zitmaaiers dichtbij GroningenGrasmaaiers Groningen

Voor de grote tuinen hebben we de zitmaaiers nabij Groningen. Deze grasmaaiers bij Groningen hebben een goede zuigende werking. Niet alleen het maaisel wordt opgezogen, maar ook blad wat bijvoorbeeld op het gras ligt wordt gewoon meegenomen.

Grasmaaiers nabij Groningen kopen?

Wilt u één van onze grasmaaiers vlakbij Groningen kopen? Of bent u op zoek naar meer informatie over bijvoorbeeld onze zitmaaiers bij Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0599 - 65 30 42 of een e-mail te sturen naar info@onrust.net Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Drentse poort 1B in Nieuw-Buinen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod grasmaaiers bij Groningen!